PINS

Ingelakte speldjes

Deze speldjes worden met de hand gemaakt en voorzien van een reliëf in de speld om deze vervolgens in te vullen met een (pms) kleur naar keuze.
Nadat de kleur eenmaal mooi glad is gestreken, worden de speldjes nog geslepen en gepolijst. Om vervolgens in een speciale oven de hechtheid in orde te maken. Vaak worden de speldjes met een epoxy laag afgewerkt, om de kleur mooi en krasvrij te houden. Dit geeft tevens een emaillen uitstraling aan de speldjes.

Speldjes met reliëf

Door middel van een stempel met opwaarts of inwaarts reliëf, worden de speldjes net als munten geslagen. Net als bij een munt is de oppervlakte de vorm en structuur van de speld voelbaar.
De speldjes worden daarna afgewerkt middels een aantal verschillende methoden en platings. Zilver en goudkleurige platings zijn de meest gebruikte, vaak in combinatie met een mattering van een gedeelte van de speld door middel van parelstralen. Speldjes met een reliëf is een veelgebruikte methode om een exclusief en stijlvol paar speldjes te maken. Een combinatie van kleine aantallen en nette prijzen, maakt het voor veel klanten een aantrekkelijk product.

Manchetknopen

Verzilverde/Vergulde manchetknoop met lasergravering

Een lasergravering is een modernere manier van graveren. Hierbij wordt een dun laagje van de manchetknopen gehaald waardoor het onderliggende materiaal licht bloot komt te liggen. Dit kan zorgen voor een donkere of geelgekleurde gravering. Dit geeft de manchetknopen een moderne en opvallende uitstraling. Een lasergravering raden wij aan in combinatie met moderne en zakelijke lettertypes. Dit is ook heel mooi om een logo mee te graveren doordat deze prominent aanwezig zullen zijn op de manchetknopen.

Manchetknopen met reliëf

Manchetknopen met logo of tekst in een op- of inwaarts reliëf.
De manchetknopen worden gestempeld, hierdoor ontstaat een reliëf die zowel inwaarts als opwaarts kan zijn. Deze methode is hetzelfde
als een geslagen munt. Nadat het reliëf is gemaakt, worden de manchetknopen voorzien van een plating. Zilver en goudkleurige platings zijn de meest gebruikte, vaak in combinatie met een mattering van een gedeelte van de manchetknoop.

 

Custom Cufflinks, +31 (0)6 53677990, pieter@customcufflinks.nlwww.customcufflinks.nl

De Leveranciersdagen 2017, Stand C034