Praktische Informatie 2017-09-19T11:16:55+00:00
Bekijk de plattegrond van Expo Houten
Plan je reis met Google Maps

Data en openingstijden

De Leveranciersdagen wordt gehouden op dinsdag 4 en woensdag 5 september 2018.

Dit jaar hebben wij een nieuwe locatie: Expo Houten. De beurs welke in hal 1 en 2 is terug te vinden is geopend op dinsdag van 10.00 – 18.00 uur en woensdag van 10.00 – 17.00 uur.

Op dinsdag, na afloop van de beurs, vindt Night of the PromZ plaats – toegang na registratie.

Toegangsprijs

De Leveranciersdagen zijn gratis toegankelijk voor PPP-leden (vraag naar de voorwaarden, gebruik uw code). Voor NIET PPP-leden bedraagt de entree € 17,50 p.p. (incl. BTW). Inclusief lunch en drankjes.

Producten en leveranciers vinden

Zoek je een specifieke leverancier of product? Voor al je vragen over De leveranciersdagen kun je terecht in het organisatiekantoor.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS (halte CS Centrumzijde) en NS-station Houten neemt u de Qbuzz lijn 47. U kunt uitstappen bij halte Meidoornkade.
Vanaf Station Houten kunt u ook lijn 48 richting Nieuwegein nemen, u stapt dan uit bij halte Provinciale weg/Doornkade en loopt in vijf minuten naar Expo Houten.
Op station Houten kunt u ook een OV-fiets huren, u fietst dan in ongeveer 10 minuten naar Expo Houten.

Parkeren

Bezoekers van Expo Houten parkeren hun auto gratis op één van de 1650 beschikbare parkeerplaatsen.

Restaurants

Op De Leveranciersdagen zijn dit jaar 2 cateringpunten terug te vinden (één voor elke hal) met broodjes, snacks en drankjes. Je kunt hier als bezoeker van De Leveranciersdagen gratis gebruik van maken.

WIFI

Expo Houten biedt je gratis onbeperkt gebruik van draadloos internet aan.

Organisatie

De Leveranciersdagen wordt georganiseerd door Het Portaal Uitgevers BV, Veerdijk 40i 1531 MS Wormer, telefoon +31 (0)75-6475747, e-mail traffic@hetportaal.com, www.hetportaal.com

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen kunnen worden afgegeven respectievelijk worden opgehaald bij bedrijfsbeveiliging. Bezoekers en standhouders van wie eigendommen in het gebouw zijn ontvreemd, dienen zich te melden bij bedrijfsbeveiliging.

Fotografie

Fotograferen, filmen en het maken van video of digitale opnamen van stands of tentoongestelde producten is niet toegestaan, tenzij hiervoor toestemming is verleend door de desbetreffende exposant. Er geldt een speciale regeling voor pers- en standfotografen.