Seminars 2018 – 4 en 5 september

Aanvang: 11 uur

10 praktische tips hoe je omgaat met klantverwachting en ook nog meer verkoopt door Steyn Elshout

Hoe ga je om met slecht nieuws? Hoe vertel je je klant dat zijn bestelling vast zit bij de douane en je dus niet op tijd kunt gaan leveren? En wil jouw klant wel echt alleen wat hij gezegd heeft? Of kan hij ook een extra product gebruiken? Antwoord op deze vragen en praktische tips hoe jij als binnendienst jullie service naar een veel hoger niveau trekt komt Steyn Elshout je vertellen in een interactief seminar. Je gaat naar huis met een concreet stappenplan hoe jij in jouw organisatie de service verbetert.

Onmisbaar voor topverkopers en binnendienst medewerkers!

 

Aanvang: 11.30 uur

 

Yvette van Aarle geeft je adviezen hoe je als binnendienst jullie serviceniveau verbetert

Hoe kun jij als binnendienst het verschil maken voor een klant? Waar komt die emotie toch vandaan bij de klant? Wat ging eraan vooraf toen de klant bij jou kwam aan de telefoon of e-mail? En hoe signaleer jij kansen voor de rest van je organisatie! Kortom: wat is jouw rol in service met een grote S? Antwoord op deze vragen en praktische tips hoe jij als binnendienst jullie service naar een hoger niveau trekt komt Yvette van Aarle je vertellen in een interactief seminar over de klantreis. Je gaat naar huis met een concrete inzichten en ideeën. Mis het dus niet!

Mooie inzichten voor de binnendienst en servicegerichte medewerkers!

 

Aanvang: 12 uur

Waar haal je je volgende klant vandaan? Marketing voor Promotionele bedrijven door Marlous Spaven

Het landschap verandert steeds, je wilt bijblijven en vernieuwen zonder je core kwijt te raken. Maar hoe zorg je ervoor dat je volgende klant je weet te vinden? Waar haal je de volgende opdracht vandaan en hoe kan marketing jouw sales versterken. Waar zitten klanten op het moment op te wachten en wat moet je absoluut niet doen. Hoe zet je jouw team op zo’n manier in dat je het meeste uit hen en de beschikbare technologie weet te halen? Op deze en andere vragen neemt Marlous Spaven je mee in een presentatie over Sales gerichte marketing.

Praktische tips voor directeuren en marketingmanagers!

 

Impressie seminars 2016-2017