Je gaat op De Leveranciersdagen vele nieuwe producten ontdekken. Wij hebben voor jou een gratis app ontdekt die helpt deze informatie te onthouden en te delen met jouw team(s).

De applicatie heet Showsourcing. Het is de eerste sourcing app waarmee je tijdens een beurs op een eenvoudige en efficiënte manier alle informatie (foto’s, aantekeningen, leveranciersgegevens, business cards, ratings, …) kunt vastleggen, opslaan in de cloud en direct kunt delen met anderen.

Na afloop van de beurs kun je dankzij de webtools van Showsourcing jouw aankoopproces productiever maken en optimaliseren.

Test de Pro-versie gratis

Met de gratis versie is al veel mogelijk, maar voor de veeleisende gebruiker is er een betaalde Pro-versie met nog meer opties. Deze kun je als bezoeker van De Leveranciersdagen een maand lang gratis testen. Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat alle exposanten met hun contactgegevens zijn ingeladen in de app.

Dus laat je notitieboekje maar thuis en download de Showsourcing app voor IOS of Android via onderstaande QR-code (scannen of klikken).