Ken je ons nog van de PSI of de Kerstpakkettenbeurs? Op 6 en 7 september 2017 staat Xapron voor het eerst in Jaarbeurs Utrecht op De Leveranciersdagen.

Onze leren schorten zijn razend populair geworden in het kerstpakket. Dat niet alleen, ook als stoer relatiegeschenk scoort Xapron goed. We wonnen dit jaar zelfs de eervolle prijs: beste relatiegeschenk 2017.

We zijn trots op onze prachtige handgemaakte leren schorten. We verloten daarom op De Leveranciersdagen maar liefst 5 leren schorten en bedrukken deze live op de beurs. Wil jij er één winnen?

MEEDOEN

Bedrukken en personaliseren

Een custom made leren schort of een complete eigen lijn. Op aanvraag kunnen wij leren schorten voorzien van speciale zakken en vakken. Maar ook kleine details zoals een eigen logo en/of naam bedrukken wij op leren schorten. Denk hierbij aan blinddruk, foliedruk of door middel van lasergravering.

Over

Wij maken ambachtelijke leren schorten voor bedrijven. Dat doen we met passie en heel erg veel plezier. Voor onze dealers in de relatiegeschenken en kerstpakketten branche hebben wij een eerlijke marge. Dat maakt zaken doen met ons extra leuk!

Meer weten? Bezoek ons op de beurs (stand # J019) of neem direct contact op:

Xapron, +31 (0)416 859030, info@xapron.nlxapron.nl
Prof. Eykmanweg 9
5144 ND, Waalwijk