Samen werken aan een veilige ontmoeting

Corona-maatregelen Leveranciersdagen

We kijken ernaar uit om de promotionele industrie voor het eerst weer bij elkaar te brengen! De kern van onze vakbeurs is persoonlijk contact.

Om het netwerken ook in Corona-tijd zo veilig en succesvol mogelijk te maken, hebben we een reeks maatregelen ontwikkeld in overeenstemming met de eisen en adviezen van de Nederlandse overheid en in nauwe samenwerking met de veiligheidsregio.

Ons doel: een evenement organiseren met de hoogst mogelijke veiligheid  en een omgeving creëren waarin uw bedrijf weer kan groeien.

ENGLISH VERSION

Help mee aan een veilig evenement

Gevaccineerd, genezen of getest

Om toegang te krijgen tot De Leveranciersdagen is het noodzakelijk dat iedere bezoeker en exposant een geldig coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatie- of herstelbewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (minder dan 24 uur voor aanvang).

Een bewijs van vaccinatie tegen corona

Een herstelbewijs van een coronabesmetting

Een maximaal 24 uur oude, negatieve Coronatest

Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een gratis afspraak in te plannen. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot De Leveranciersdagen.

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ TESTEN VOOR TOEGANG

Bij de ingang kunt u met de Corona Check app aantonen of u aan één van deze vereisten voldoet. Neem ook uw identiteitsbewijs mee. Wij zullen beide controleren.

Basismaatregelen

Om de best mogelijke bescherming tegen infectie te garanderen, blijven de basismaatregelen tegen coronaverspreiding van toepassing.

Afstand houden

Let op de 1,5 meter afstand die overal geldt. Dit hebben we aangegeven op de vloer in het restaurant en bij de ingang. Let ook op de weergegeven route op de beursvloer.

Was vaak en goed uw handen

Overal in de beurshal bieden wij desinfectiemiddelen aan. Bij de in- en uitgang en de horeca outlet staan desinfectiezuilen.

Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen

Blijf thuis als u lichte verkoudheidsverschijnselen heeft zoals loopneus, hoesten, keelpijn of koorts. Ook als een van je huisgenoten koorts heeft.

Andere maatregelen

 • Jassen etc. met uitzondering van waardevolle spullen moeten indien mogelijk in de auto worden achtergelaten
 • Hoest of nies in de holte van je arm
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze meteen weg
 • Schud geen handen

De organisator behoudt zich het recht voor exposanten met verkoudheidsverschijnselen, koorts en/of zij die zich niet houden aan de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen van verdere deelname uit te sluiten.

Deze maatregelen nemen wij

REGISTRATIE

Registratie voor toegang is vereist. Bij registratie kunnen bezoekers kiezen tussen twee mogelijke tijdframes. Na binnenkomst mag men zo lang blijven als gewenst.

TOEGANGSCONTROLE

Bezoekers worden gecontroleerd op het vereiste gevaccineerd, genezen, getest bewijs inclusief controle op persoonsbewijs.

INCHECKEN

Voor de registratiebalie komt er een 1,5 meter aanduiding. Het personeel bij de incheckbalie werkt achter spatschermen. Van iedereen wordt automatisch en op afstand de temperatuur gecontroleerd.

Bij de ingang staan desinfectie-stations en wij bieden voor wil gratis mondkapjes aan.

LUCHTEN

De lucht in de hal wordt continu ververst.

BEURSINDELING

De zitplaatsen op de terrassen zijn op 1,5 meter ingericht.

CATERING

Alles wordt volgens de actueel geldende maatregelen uitgeserveerd. Exposanten krijgen de lunch op de stand aangeboden.

HYGIËNE-STATIONS

Bij de counter van de catering staat aan het begin een desinfectie-station. Ook bij de toiletten zijn desinfectiemiddelen beschikbaar.

CONTROLE

De organisatie controleert de hallen en bewaakt of corona maatregelen worden nageleefd.

Werkwijze tijdens op- en afbouw

 • Bij voorkeur met eigen vervoer naar de locatie
 • OV; volg de richtlijnen van de vervoersmaatschappij op
 • Houdt de bedrijfsbus schoon en geventileerd
 • Volg de vooraf ontvangen instructies en richtlijnen van de Locatie en Organisator strikt op. Bewaar de richtlijnen en de instructieflyer in de bedrijfsbus en in de opbouwdocumentatie.
 • Houd 1,5 meter afstand. Schud geen handen met collega’s en andere leveranciers. Voer werkoverleg op minimaal twee armlengtes van elkaar
 • Volg de hygiëne maatregelen
 • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten of huisgenoten met koorts
 • Werk zoveel mogelijk alleen
 • Dozen, kisten e.d. zijn zoveel mogelijk verrijdbaar (indien te zwaar) en worden door zo min mogelijk mensen, vanaf leverancier tot uiteindelijke locatie, aangeraakt
 • Crewcatering: medewerkers nemen zelf een eetpakketje mee, of er zijn ingepakte eetpakketjes op locatie
 • Gezamenlijk eten is volgens de 1,5 meter regel
 • Er is duidelijke signing, in opvallende kleuren, waarin medewerkers op routing, 1,5 meter afstand en hygiëne gewezen worden
 • Werkruimtes zijn goed geventileerd
 • Handhaving: de organisator en de coronaverantwoordelijke(n) zien toe op de naleving van de maatregelen