DEELNEMEN

Ben je fabrikant en/of supplier van promotionele producten? Dan kun je exposeren op De Leveranciersdagen, waarmee je direct in contact komt met directies en medewerkers van bedrijven (uit binnen- en buitenland), die promotionele producten en diensten leveren aan eindgebruikers.

In een professionele en relaxte ambiance kun je op De Leveranciersdagen het contact met bestaande klanten intensiveren en nieuwe relaties ontmoeten. De organisatie ondersteunt je deelname met een professionele begeleiding en de inzet van diverse media zoals PromZ Vak en de branchevereniging PPP voor het werven van bezoekers.

Download Deelnameformulier 2022
Bekijk FAQ (veel gestelde vragen)

Is jouw vraag niet beantwoord? Aarzel niet om ons te bellen of stuur een email. We helpen je graag bij de voorbereidingen voor de beurs.

DEELNAMEKOSTEN

Stand

Formaat

Standaard

Tarief

PPP-Leden

Tarief

6 m² € 1.430,- € 1.210,-
9 m² € 2.055,- € 1.755,-
12 m² € 2.705,- € 2.265,-
15 m² € 3.355,- € 2.810,-
18 m² € 3.995,- € 3.360,-
24 m² € 5.250.- € 4.475.-

Op meerdere locaties zijn de genoemde oppervlaktes te realiseren, vraag naar de mogelijkheden.
Informeer eerst naar de beschikbaarheid, neem contact op met Het Portaal Uitgevers.

Inclusief complete standbouw met: – de benodigde standwanden – frieslijst met naambord (max. 20 tekens) – verlichting (1 spot per 4m2) – elektra aansluiting en verbruik (tot 1kW), vloerbedekking – WIFI – benodigde passen – full service catering inclusief lunch.

Let op: EXCLUSIEF meubilair
Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

DOWNLOADS:

Download Deelnameformulier 2022
Download Deelnemingsvoorwaarden

BEL MIJ

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Media campagne en ondersteuning

  PromZ ondersteunt je deelname met een professionele organisatie, begeleiding en de inzet van diverse media voor het werven van bezoekers.

  Bezoekerswerving

  De organisatie zorgt ervoor dat je een speciale code ontvangt waarmee je jouw relaties kunt uitnodigen de beurs gratis te bezoeken. Zelf betaal je dan een kortingstarief voor die relaties die de beurs daadwerkelijk hebben bezocht.

  Begeleiding

  Jouw turn-key stand custom-made in je eigen huisstijl? Vraag naar de mogelijkheden. Ontvang tips voor je standinrichting, beursacties, en hulp bij het promoten van je merk of product.

  Standhoudersportaal
  Beurscatalogus De Leveranciersdagen 2020
  Bekijk hier alle exposure mogelijkheden