Home/ProductZ 2019/Logosieraad

Logosieraad

Logosieraad is bedacht voor met name bedrijven die hun relaties of personeel een bijzonder en persoonlijk geschenk willen geven. Een sieraad met persoonlijke touch.

Logosieraad personaliseert namelijk de verpakkingen en deze worden fullcolour gedrukt, zijn brievenbusvriendelijk, dus je kunt het originele kadootje ook nog eens goedkoop verzenden als je daarvoor kiest.

Hoe werkt het?

Je kiest op logosieraad.com eerst je thema.

Hiervoor zijn een aantal toepasselijke en veelvoorkomende thema’s bedacht. Deze hebben staan alvast geprojecteerd op de verpakking.

Al bij een serie van 10 stuks kun je bij deze thema doosjes aan de binnenzijde van de deksel je logo en/of fullcolour boodschap laten plaatsen.

Het leuke is dat je kunt mixen, je hoeft dus bij een bestelling van laten we zeggen 10 sets, niet 10 dezelfde sieraden te kiezen maar bij voorbeeld te kiezen uit 5 sieradensets en 5 heren armbanden. Of 3, 6, 1, het maakt niet, zolang het minimale aantal van 10 stuks voor een bestaand thema maar behaald wordt. Vanaf 25 stuks kun je zelfs een volledig custom ontwerp kiezen, die je dan zelf dien te ontwerpen uiteraard.

Logosieraad, www.logosieraad.com(nu: under construction)
info@logosieraad.com

D.W.F. Nederland: T +31 (0) 70 3030707

Zie de complete lijst van deelnemers hier.

2019-07-02T13:54:34+02:00