Natuurlijk willen we altijd en overal onze eigen waterfles of drinkbeker bij ons hebben. Want we gaan met z’n allen voor hergebruik, niet voor eenmalig gebruik van plastic flesjes of bekertje die vervolgens in de plastic soep belanden. Maar op het moment dat onze fles of beker leeg is, willen we graag dat deze zo min mogelijk ruimte inneemt de tas. Onze opvouwbare of inklapbare flessen en bekers voorzien in deze trend.

Fles

De inklapbare lichtgewicht siliconen fles bespaart ruimte, is schokbestendig en makkelijk draagbaar. De fles heeft een antislip bodem en is geschikt voor warme en koude dranken. Door de brede mondopening kunt u zelfs ijsblokjes aan uw drankje toevoegen. Met de karabijnhaak bevestigt u de fles eenvoudig aan uw tas of broekriem. 100% Food grade siliconen materiaal en BPA-vrij. Inhoud: 580 ml.

P436.35* Opvouwbare siliconen sport fles
Xindao, www.xindao.com

Beker

Deze draagbare en opvouwbare beker gemaakt van 100% Food grade siliconen materiaal is non-stick, flexibel en eenvoudig te reinigen. Ruimtebesparend en daarom perfect voor buiten of onderweg. Voor het eerste gebruik wel altijd eerst een paar minuten met kokend water reinigen. Vaatwasmachinebestendig. 100% Food grade siliconen materiaal en BPA-vrij. Inhoud: 350 ml.

P436.60* Opvouwbare siliconen beker
Xindao, www.xindao.com

Zie de complete lijst van deelnemers hier.