Helemaal passend bij de trend van een ‘industriële’ look!

Handig voor achter de BBQ, achter het fornuis of bij andere klusjes in en rondom het huis. Ruig, stoer of verfijnd? De collectie van Xapron bestaat uit zes soepele leersoorten en meer dan 14 verschillende kleuren. Het leer is opvallend soepel en daardoor zeer comfortabel om te dragen. Het schort is afgewerkt met stevige gelooide banden, een theedoeklus en een verstelbare gespsluiting.

Ambacht

Onze leren schorten worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Eigenaar Peter Vrins bedacht de naam Xapron, vanwege zijn voorliefde voor mooie ambachtelijke producten. Hij voegde daarom aan de Engelse naam Apron een X (kus) toe.

Opvallend soepel

Het buffelleer dat we gebruiken is afkomstig uit Italië en geselecteerd om te voldoen aan onze veeleisende specificaties. Het leer krijgt onze, zelf ontwikkelde, speciale bewerking. Om deze reden zijn onze leren schorten opvallend licht en flexibel. Een schort van Xapron zit daarom niet alleen comfortabel. Door de souplesse van het leer vallen alle schorten mooi om elk lichaam.

De gespen in de hals en in de taille zijn afgewerkt met stevig (natuurlijk gelooid) tuigleer. Voor een optimale pasvorm en unieke uitstraling.

Ook vrouwenschorten en leren messenfoudralen

De collectie XPRN by Xapron speciaal voor vrouwen is sinds kort online. Een tikkeltje verfijnder, maar nog steeds een even stoer leren schort. De collectie bestaat voorlopig uit 1 model, verkrijgbaar in 4-verschillende kleuren: Brown, Grey, Cognac en Blue.

Een product wat met de tijd alleen maar mooier wordt!
Xapron | info@xapron.nl | Stand 910