Bekijk de plattegrond van Expo Houten
Plan je reis met Google Maps

Data en openingstijden

De Leveranciersdagen wordt gehouden op woensdag 7 en donderdag 8 september 2022 in Expo Houten.

De beurs is geopend op woensdag van 10.00 – 18.00 uur en donderdag van 10.00 – 17.00 uur.

Toegangsprijs

De Leveranciersdagen zijn gratis toegankelijk voor PPP-leden (vraag naar de voorwaarden, gebruik uw code). Voor NIET PPP-leden bedraagt de entree € 17,50 p.p. (incl. BTW). Inclusief lunch en drankjes.

Producten en leveranciers vinden

Zoek je een specifieke leverancier of product? Voor al je vragen over De leveranciersdagen kun je contact opnemen via traffic@hetportaal.com of +31 (0)75 6475747. Verder kun je voor vragen ter plaatse terecht in het organisatiekantoor op de beursvloer.

Corona Protocol

Wij organiseren de beurs geheel in 1,5 meter stijl en volgens de richtlijnen van het RIVM, maar toch ook zodanig dat er goede gesprekken en gezelligheid mogelijk zijn op de beursvloer. Zie hier welke maatregelen wij genomen hebben.
Let wel dat de maatregelen afhankelijk zijn van overheidsbesluiten en wij hierin te allen tijde zullen meebewegen.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS (halte CS Centrumzijde) en NS-station Houten neemt u de Qbuzz lijn 47. U kunt uitstappen bij halte Meidoornkade.
Vanaf Station Houten kunt u ook lijn 48 richting Nieuwegein nemen, u stapt dan uit bij halte Provinciale weg/Doornkade en loopt in vijf minuten naar Expo Houten.
Op station Houten kunt u ook een OV-fiets huren, u fietst dan in ongeveer 10 minuten naar Expo Houten.

Parkeren

Bezoekers van Expo Houten parkeren hun auto gratis op één van de 1650 beschikbare parkeerplaatsen.

Restaurants

Op De Leveranciersdagen zijn dit jaar 2 cateringpunten te vinden met broodjes, snacks en drankjes. Je kunt hier als bezoeker van De Leveranciersdagen gratis gebruik van maken.

WIFI

Expo Houten biedt je gratis onbeperkt gebruik van draadloos internet aan.

Organisatie

De Leveranciersdagen wordt georganiseerd door Het Portaal Media BV, Veerdijk 40i 1531 MS Wormer, telefoon +31 (0)75-6475747, e-mail traffic@hetportaal.com, www.hetportaal.com

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen kunnen worden afgegeven respectievelijk worden opgehaald bij bedrijfsbeveiliging. Bezoekers en standhouders van wie eigendommen in het gebouw zijn ontvreemd, dienen zich te melden bij bedrijfsbeveiliging.

Fotografie

Fotograferen, filmen en het maken van video of digitale opnamen van stands of tentoongestelde producten is niet toegestaan, tenzij hiervoor toestemming is verleend door de desbetreffende exposant. Er geldt een speciale regeling voor pers- en standfotografen.