Premium Square heeft de afgelopen maanden een behoorlijk innovatieve groei doorgemaakt op basis van nieuwe producten, strategie, marktuitbreiding en personeel. Het bedrijf is opgericht in 2019 en heeft vestigingen in Nederland, Italië, Hong Kong en Zuid-Amerika.

Onlangs verwelkomden ze Lieke Schröder in het bedrijf als Sales Executive D-A-CH. Schröder is sinds januari 2021 verantwoordelijk voor het D-A-CH-gebied. De branche-expert heeft in het verleden met zowel leveranciers als retailers samengewerkt. Verder staat ze bekend om haar enthousiasme, haar productkennis en haar goede service.

Eerder in April 2020 verwelkomden zij Aysu Walraven als Sales executive in de Benelux. Na 25 jaar als wedeverkoper bij diverse promotionele bedrijven de nodige ervaring te hebben opgedaan werd het voor Aysu Walraven tijd om aan de andere kant van de tafel plaats te nemen.

Ondanks de COVID-19 pandemie kon Premium Square Europe in 2020 dus investeren in het bedrijf. Zo lanceerden ze onder meer een nieuwe website en brachten ze de eerste editie van hun eigen magazine ‘Look!’ uit. Ook deelt Premium Square nu snelle en handige product video’s op hun YouTube kanaal. Op deze manier maken zij mogelijk dat geïnteresseerden (vooraf) kunnen zien hoe ze de producten van Premium Square moeten gebruiken.

Benieuwd naar de vele eindeloze mogelijkheden die Premium Square biedt? Bezoek dan standnummer 236 op de Leveranciersdagen!


Wil je nu al meer weten over hun producten? Bekijk dan de video’s ter inspiratie.

LED BACKPACK COVID                    https://youtu.be/lLtdytT6lwA

LED BACKPACK NORMAL               https://youtu.be/5GkY0AaQznU

UV BAG 1                                           https://youtu.be/OaNnZ5ek3EQ

UV BAG 2                                           https://youtu.be/0-sP11T6UgU

BASE POWER                                    https://youtu.be/d700cfmfSoQ

CONNECT IT SERIES                         https://youtu.be/CP_xYyJq9rE

SMART BOOK                                   https://youtu.be/rVlFz9PCXbU

SMART FLASK                                   https://youtu.be/plwOMaC3edY

TURNAROUND                                 https://youtu.be/wzIgK9DbyO4