TOEGANGSBELEID

De Leveranciersdagen zijn alleen toegankelijk voor fabrikanten, distributeurs en (toe)leveranciers van promotionele producten en diensten.

Wij hebben het recht om mensen toegang tot het evenement te weigeren als ze niet aan deze voorwaarde voldoen. Als je twijfelt, neem dan contact met ons op.

Leden van Platform Promotional Products betalen geen entreekosten (hiervoor hebben ze voucher-codes gekregen) en krijgen tijdens hun bezoek aan de beurs gratis lunch en drankjes. Niet-leden betalen 21,50 euro (incl. BTW, inclusief lunch en consumpties).

OPEN REGISTRATIEFORMULIER

Corona Protocol Bezoekers

Wij organiseren de beurs geheel in 1,5 meter stijl en volgens de richtlijnen van het RIVM, maar toch ook zodanig dat er goede gesprekken en gezelligheid mogelijk zijn op de beursvloer. Zie hier welke maatregelen wij genomen hebben.
Let wel dat de maatregelen afhankelijk zijn van overheidsbesluiten en wij hierin te allen tijde zullen meebewegen.

COVID-19 Protocol Visitors

We organize the trade show observing 1.5 metre social distancing and according to the guidelines of the Dutch National Institute for Public Health and the Environment (“RIVM”), but also in such a way that good conversation and friendliness are possible on the trade show floor.
See here which measures we have taken.
Please note that the measures depend on government decisions and that we will always keep in line with those.