Wij staan klaar voor jou!

We kunnen begrijpen dat na het lezen van de FAQ (veel gestelde vragenlijst), welke je meeste vragen zullen beantwoorden, je toch met een vraag kan achterblijven.

Heb je nog hulp nodig? Aarzel niet om ons te bellen of stuur een email. We helpen je graag bij de voorbereidingen voor de beurs.

Bekijk FAQ (veel gestelde vragen)
Neem contact op

CORONA PROTOCOL

We kijken ernaar uit om de promotionele industrie voor het eerst weer bij elkaar te brengen! De kern van onze vakbeurs is persoonlijk contact.

Om het netwerken ook in Corona-tijd zo veilig en succesvol mogelijk te maken, hebben we een reeks maatregelen ontwikkeld in overeenstemming met de eisen en adviezen van de Nederlandse overheid en in nauwe samenwerking met de veiligheidsregio.

Bekijk hier het protocol

Beursinformatie

Voor de voorbereiding van de beurs hebben wij een aantal gegevens nodig, je ontvangt hierover per e-mail meer informatie.

Bel mij:

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Parkeren & laden en lossen

  Bekijk hier de plattegrond ten behoeve van expeditie en parkeren.

  Plattegrond t.b.v. expeditie en parkeren

  Exposure mogelijkheden

  PromZ ondersteunt je deelname met een professionele organisatie, begeleiding en de inzet van diverse media voor het werven van bezoekers. Naast de gratis mogelijkheden (welke in de standprijs zitten inbegrepen) zijn er ook een aantal extra mogelijkheden welke je op deze pagina terug vindt.

  Bekijk de extra exposure mogelijkheden