Wij maken ambachtelijke leren schorten voor consumenten en bedrijven onder het merk Xapron. Dat doen we met passie en heel erg veel plezier. Voor onze dealers in de relatiegeschenken en kerstpakketten branche hebben wij een eerlijke marge. Dat maakt zaken doen met ons extra leuk!

Liefde voor ambacht
Eigenaar Peter Vrins bedacht de naam Xapron, vanwege zijn voorliefde voor mooie ambachtelijke producten en voegde daarom een X(kus) toe aan de Engelse naam voor schort: Apron.

Custom made
Speciaal voor bedrijven hebben wij Private label oplossingen bedacht. Ben je op zoek naar een custom-made leren schort? Een uniek handgemaakt relatiegeschenk? Of wil je een eigen lijn leren schorten ontwikkelen? Op aanvraag kunnen wij leren schorten voorzien van speciale zakken en vakken. Maar ook kleine details zoals je eigen logo en/of je naam bedrukken wij op leren schorten.

Stoer en extreem soepel
Sinds we Xapron in 2015 zijn gestart, is onze doelstelling de soepelste leren schorten te leveren. Samen met traditionele leerlooiers kwamen wij op een procedé waardoor het leer extreem soepel wordt, zonder de stoere uitstraling te verliezen. Xapron’s leren schorten worden gedragen in cafés met een industriële look, in barbershops, op foodtrucks en ook door professionele barista’s en chefs.

Vind nog meer geweldige leren producten op www.xapron.com

Xapron B.V. | info@xapron.com | +31416859030 | Stand 910